Erikoiskasvohoidot

Radiofrekvenssi, kasvojen kohotushoito (60 min)

Hoito lisää kollageeninmuodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista ja rasvasolut kutistuvat. Iho tiivistyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat.

Hoito sisältää: alkupuhdistus, timanttimikrohionta, RF-laitehoito, kosteuttava naamio.

Hinta 139 €

Hoito saatavilla myös yhdelle 55€ tai kahdelle alueelle 70€.

Lue lisää RF -hoidosta

Ultraäänikasvohoito (60 min)

Ultraäänihoito on hellävarainen ihon syväpuhdistaja. Ultraäänikuorinta irrottaa kuollutta ihosolukkoa, syväpuhdistaa huokosia sekä kirkastaa, elvyttää ja kiinteyttää ihoa.

Hoito sisältää kuorinnan, ultraääni-puhdistuksen ja hoitoampullin imeytyksen, ihotyypin mukaisen naamion sekä loppuvoiteen.

Hinta 74 €

Lue lisää ultraäänihoidosta

Timanttimikrohionta (45 min)

Timanttimikrohionta perustuu säädettävän imun ja timanttipäiden yhteisvaikutukseen, joka kuorii kuollutta solukkoa ihon pinnalta, puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi paikallista verenkiertoa ja kollageenituotantoa sekä kiinteyttää ja heleyttää ihoa ja tekee siitä vähitellen tasaisemman.

Hoito sisältää mikrohionnan, naamion ja hoitovoiteen

Hinta 69 €

Lue lisää timanttimikrohionnasta

Kiinteyttävä kaulahoito

Erikoishoito kaulan iholle, joka soveltuu tehtäväksi omana hoitonaan tai sen voi liittää mihin tahansa kasvohoitoon. Jäntevöittää ja häivyttää pigmenttimuutoksia kaulan- ja dekolteen iholla, aktivoi solutoimintoja  sekä korjaa kollageeni- ja elastiinisäikeitä.

Hinta 46 €

Kasvohoidon yhteydessä hinta 26 €

Silmän ympäryshoito

Erikoishoito silmänympärysiholle, joka soveltuu tehtäväksi omana hoitonaan tai sen voi liittää mihin tahansa kasvohoitoon. Hoitaa kokonaisvaltaisesti vähentäen turvotusta, tummia silmänympäryksiä ja ryppyjä silmäkulmissa.

Hinta 48 €

Kasvohoidon yhteydessä hinta 24 €

CarboDerm-terapiahoito (90-120 min)

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, CarboDerm naamio.

Selluliitti, pigmentti, akne, juonteet, raskausarvet… Mikä ikinä ongelmasi onkaan, vastaus siihen on täysin neulaton hoitomuoto  CarboDerm.  CarboDerm-terapiassa geelin ja naamioliinan yhteisvaikutuksessa tuottama CO2 kulkeutuu geelikerroksen läpi saaden aikaan Bohrin efektin, jolloin hemoglobiini tuottaa ja vapauttaa ihosoluille runsaasti happea, aktivoi verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja proteiinisynteesiä sekä poistaa kuona-aineita.

  • Ei paranemisaikaa
  • Ihoa voidaan pestä ja meikata välittömästi hoidon jälkeen
  • Ei sivuvaikutuksia
  • Voidaan käyttää muiden esteettisten hoitojen jälkeen tai yhteydessä.

Kasvoille 98 €

Kasvot ja kaula 148 €

CarboDerm naamio toiseen kasvohoitoon lisättynä 48 €

Mesopen-mikroneulaushoito

  • Mesopenhoito sisältäen ampullin ja kollageeninaamion 150 €
  • Mesopenhoito sisältäen ampullin ja CarboDerm-naamion 180 €
  • Mesopenhoito yhdelle alueelle, kollageeniseerumi ja naamio 75 € sis. neulan ja seuraavat kerrat 55 €
  • Mesopenhoito kahdelle alueelle, kollageeniseerumi ja naamio 100 € sis. neulan ja seuraavat kerrat 80 €

Mesopen on elektroninen mesoterapiakynä joka edistää elimistön tuottaman kollageenin kasvua käsitellyllä alueella ja takaa pitkäaikaiset hoitotulokset, sekä edistää ihonhoitotuotteiden imeytymistä syvemmälle ihokudokseen. Hoito on hyvä ehkäisemään juonteiden muodostumista sekä korjaamaan jo ilmestyneitä ryppyjä. Mesopen on erinomainen hoitomuoto myös veltostuneelle ja auringon vaurioittamalle iholle, laajentuneisiin ihohuokosiin ja aknearpiin sekä hyperpigmentaatioon Voidaan käyttää myös silmänympärysalueella.

Hoito on turvallinen, luotettava ja tehokas. Neulojen pituus ja värähtelyn taajuus valitaan hoidon tarpeiden mukaan. Samalla hoidon vaikutusta lisätään imeyttämällä tehoseerumit syvempiin kudoksiin ja näin maksimoidaan hoitotuotteiden tehoa moninkertaiseksi.

Hoidon jälkeinen paranemisaika on lyhyt, eikä hoito aiheuta iholle pysyviä vaurioita. Hoitomuoto soveltuu kaikille ihotyypeille.

Hoito suositellaan sarjahoitona 5-6 krt noin kerran kuukaudessa.