Erikoiskasvohoidot

Radiofrekvenssi, kasvojen kohotushoito (60 min)

Caretech+Cryo, kivuton ja tehokas kiinteyttävä hoito!

Hoito sisältää: alkupuhdistus, kulmien siistiminen, timanttimikrohionta, RF-laitehoito, kosteuttava naamio.

Hinta 139 €

Radiofrekvenssi-kohotushoito 5 x 60 min hinta 595 €

Lue lisää RF -hoidosta

Ultraäänikasvohoito (60 min)

Ultraäänihoito on hellävarainen ihon syväpuhdistaja. Ultraäänikuorinta irrottaa kuollutta ihosolukkoa, syväpuhdistaa huokosia sekä kirkastaa, elvyttää ja kiinteyttää ihoa.

Hoito sisältää kuorinnan, ultraääni-puhdistuksen ja hoitoampullin imeytyksen, ihotyypin mukaisen naamion sekä loppuvoiteen.

Hinta 74 €

Lue lisää ultraäänihoidosta

Timanttimikrohionta (45 min)

Timanttimikrohionta perustuu säädettävän imun ja timanttipäiden yhteisvaikutukseen, joka kuorii kuollutta solukkoa ihon pinnalta, puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi paikallista verenkiertoa ja kollageenituotantoa sekä kiinteyttää ja heleyttää ihoa ja tekee siitä vähitellen tasaisemman.

Hoito sisältää mikrohionnan, naamion ja hoitovoiteen

Hinta 69 €

Lue lisää timanttimikrohionnasta

Kiinteyttävä kaulahoito

Erikoishoito kaulan iholle, joka soveltuu tehtäväksi omana hoitonaan tai sen voi liittää mihin tahansa kasvohoitoon. Jäntevöittää ja häivyttää pigmenttimuutoksia kaulan- ja dekolteen iholla, aktivoi solutoimintoja  sekä korjaa kollageeni- ja elastiinisäikeitä.

Hinta 46 €

Kasvohoidon yhteydessä hinta 26 €

Silmän ympäryshoito

Erikoishoito silmänympärysiholle, kunto-ohjelma, joka soveltuu tehtäväksi omana hoitonaan tai sen voi liittää mihin tahansa kasvohoitoon. Hoitaa kokonaisvaltaisesti vähentäen turvotusta, tummia silmänympäryksiä ja ryppyjä silmäkulmissa.

Hinta 48 €

Kasvohoidon yhteydessä hinta 24 €

Carboksi-terapiahoito (90-120 min)

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, Carboksi naamio, hartia-decoltee -hieronta.

Carboksi-terapiassa geelin ja naamioliinan yhteisvaikutuksessa tuottama CO2 kulkeutuu geelikerroksen läpi saaden aikaan Bohrin efektin, jolloin hemoglobiini tuottaa ja vapauttaa ihosoluille runsaasti happea, aktivoi verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja proteiinisynteesiä sekä poistaa kuona-aineita.

Kasvoille 98 €

Kasvot ja kaula 148 €

Carboksinaamio toiseen kasvohoitoon lisättynä 48 €

 • Selluliitti
 • Ihon sävyn vaalennus
 • Kosteutus
 • Juonteet ja Rypyt
 • Akne ja aknearvet
 • Raskausarvet

Tehokas, täysin turvallinen hoitomuoto ilman kipua! Aktivoi verenkiertoa, aineenvaihduntaa, proteiinisynteesiä, sekä poistaa kuona-aineita ihosta.

Selluliitti, pigmentti, akne, juonteet, raskausarvet… Mikä ikinä ongelmasi onkaan, vastaus siihen on täysin neulaton hoitomuoto Carboksi. Carboksi on innovatiivinen ihonhoitomenetelmä, joka tarjoaa ihollesi Carboksi-terapian ensiluokkaiset ominaisuudet ilman neuloja. Geelin ja naamioliinan yhteisvaikutuksessa tuottama CO2 kulkeutuu geelikerroksen läpi saaden aikaan Bohrin efektin, jolloin hemoglobiini tuottaa ja vapauttaa ihosoluille runsaasti happea, sekä lisäksi aktivoi verenkiertoa, aineenvaihduntaa, proteiinisynteesiä ja poistaa kuona-aineita ihosta.

 • Ei paranemisaikaa
 • Ihoa voidaan pestä ja meikata välittömästi hoidon jälkeen
 • Ei sivuvaikutuksia
 • Voidaan käyttää muiden esteettisten hoitojen jälkeen tai yhteydessä.

Mesopen-mikroneulaushoito

 • Mesopenhoito sisältäen ampullin, seerumin ja kollageeninaamion 150 €
 • Mesopenhoito sisältäen ampullin, seerumin ja Carboksi-naamion sekä kollageeninaamion 180 €

Mesopen on elektroninen mesoterapiakynä, joka stimuloi kollageenin tuotantoa häivyttäen arpia, juonteita ja ryppyjä. Erinomainen hoitomuoto myös veltostuneelle ja auringon vaurioittamalle iholle, laajentuneisiin huokosiin ja acnearpiin sekä couperosan vahvistamiseen sekä hyperpigmentaatioon Voidaan käyttää myös silmänympärysalueella.

Hoito on turvallinen, luotettava ja tehokas. Neulojen pituus ja värähtelyn taajuus valitaan hoidon tarpeiden mukaan. Samalla hoidon vaikutusta lisätään imeyttämällä tehoseerumit syvempiin kudoksiin ja näin maksimoidaan hoitotuotteiden tehoa moninkertaiseksi.

Hoidon jälkeinen paranemisaika on lyhyt, eikä hoito aiheuta iholle pysyviä vaurioita. Hoitomuoto soveltuu kaikille ihotyypeille ja edistää elimistön tuottaman kollageenin kasvua käsitellyllä alueella, joka takaa pitkäaikaiset hoitotulokset, sekä edistää ihonhoitotuotteiden imeytymistä syvemmälle ihokudokseen.

Hoito suositellaan sarjahoitona 5-6 krt noin kerran kuukaudessa.