Hoidot

Tutustu monipuolisiin kauneudenhoitopalveluihimme! Kerromme mielellämme lisää.

Ihokarvat

Ihokarvojen poisto Ihokarvojen poisto vahalla Karvojen poistoon käytämme miellyttävää roll-on lämminvahamenetelmää. Vahamenetelmällä voidaan poistaa häiritseviä karvoja vartalolta helposti ja miellyttävästi. Vahalla karvoja poistettaessa karva lähtee ...
Radiofrekvenssi

Radiofrekvenssi

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen. Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla, yleensä 1-2 kertaa viikossa.
LPG-kasvohoidot

LPG-kasvohoidot

Hoidot sopivat kaikenikäisille ja myös miehille on suunniteltu oma hoito-ohjelma. Hoito annetaan koko kasvojen alueelle tai keskitytään tehostavasti silmän-, huulien tai kaulan alueelle.
LPG-vartalohoidot

LPG-vartalohoidot

Lipomassagen ROLL'in -tekniikka takaa nopeita tuloksia vartalon kiinteytyksessä sekä paikallisten rasvakertymien ja veltostuneen ihon hoidossa.
Mesopen-mikroneulaus

Mesopen-mikroneulaus

Mesopen on elektroninen mesoterapiakynä, joka stimuloi kollageenin tuotantoa häivyttäen arpia, juonteita ja ryppyjä.

Kasvohoidot

Vahvistaa näkyvästi hiusverisuonten seinämiä. Parantaa hiusverisuonten elastisuutta, ja vähentää niiden katkeilua. Lievittää ihoärsytystä, pehmentää ja kevyesti kirkastaa ihoa.

CarboDerm kasvohoito

Carboksi -terapiassa geelin ja naamioliinan yhteisvaikutuksessa tuottama CO2 kulkeutuu geelikerroksen läpi saaden aikaan Bohrin efektin, jolloin hemoglobiini tuottaa ja vapauttaa ihosoluille runsaasti happea, aktivoi verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja ...

Käsi- ja jalkahoidot

Hoidon jälkeen kätesi ovat yhtä pehmeät kuin vauvan iho! Jaloille suunniteltu korkealuokkainen hoito kuorii ja kosteuttaa jalat kauniiksi ja sileiksi.

UV-kovetteiset lakkaukset

Teemme kynsistäsi näyttämisen arvoiset ja pitkään kauniina kestävät. Hoitoon sisältyy viilaus, kynsinauhojen siistiminen ja lakkaus.

Ihokarvojen poisto

Poistamme ihokarvat hellävaraisesti myös sokeroinnilla, samalla poistaen myös kuolleen ihosolun iholta. Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin.

Ripset ja kulmat

Ripsien ja kulmien kestovärjäkset, ripsien pidennykset ja ripsipermanentti.

Timanttimikrohionta

Timanttimikrohionta vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Jo kertahoidolla ihostasi saadaan kuulas ja kaunis - näet ja tunnet hoidon vaikutukset heti!

Ultraäänikasvohoidot

Ultraäänikasvohoidossa voidaan imeyttää ihoon hoitavia aineita, kuten kosteutta ja happea, tehokkaasti ja hellävaraisesti.

Erikoiskasvohoidot

Radiofrekvenssi, kasvojen kohotushoito (60 min) Hoito lisää kollageeninmuodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista ja rasvasolut kutistuvat. Iho tiivistyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja...